Кам'янець-Подільський вразив усіх неймовірно красивим замком, що велично стоїть на вершині гори, а Чернівці – унікальним університетом, який є пам'ятником ЮНЕСКО. Міську архітектуру було змінено на гірські ландшафти – Карпати. Так, у Буковелі студенти подивилися гори з висоти, піднявшись на підйомнику, а любителі екстриму отримали адреналін, коли спустилися з гір на тролеї. Знайомство з природою Закарпаття продовжилося з відвідуванням гірського водоспаду Шипіт.

     В Ужгороді на відвідувачів чекав славетний замок і музей народної архітектури та побуту під відкритим небом. Іноземні студенти побачили, як жили українські люди багато століть тому, зокрема познайомилися з предметами побуту. В місті Мукачево всіх гостинно зустрів величний замок.

     У Львові розглядали пам'ятки міста: піднялися на Ратушу, спустилися в підземелля єзуїтів, відвідали копальні кави, заглянули в італійський дворик і вдосталь нагулятися старовинними вуличками Львова. Після повернення до Харкова студенти-іноземці висловили побажання й надалі подорожувати Україною. Тому – далі буде!