Вітаємо з успішним візитом до Лодзинської політехніки декана ФПІГ проф. Левченко Я.С. та зам декана, доцента Холодова А.П.

Lodz Technology University організував навчання для наших партнерів з українських університетів. Цей захід був  частиною значно більшого проєкту ECIU4Ukraine, який фінансується польським Національним агентством академічних обмінів NAWA. У тренінгу, який готувався для академічного адміністративного персоналу та викладачів, взяли участь наш декан факультету підготовки іноземних громадян проф. Левченко Я.С. та зам декану, доцент Холодов А.П.  темами заходу були : «Інноваційні засоби та методи викладання та навчання (T&L) з коучингом».

Було запрошено 13 представників з 10 українських університетів. Тренінги відбулись з 24 по 26 жовтня 2023 року в Лодзі та Унеюві. Тренінг складався з різних модулів: методи активного навчання, корисні інструменти для активної взаємодії зі студентами, вступ до проблемного/викликового навчання, оцінювання результатів навчання та коучинг як ефективна стратегія викладання та навчання.

 

За допомогою цього семінару наші викладачіі були проінформовані, про поточні освітні тенденції та методи, які використовуються в європейських університетах, і вони підготувалися їх до розвитку та відновлення після закінчення воєнного стану в країні. Ми сподіваємось та бажаємо успіху, що вони використовуватимуть та поширюватимуть методи та ідеї, отримані під час тренінгу, і через це підтримають вищу освіту в Україні.

відділ Міжнародних зв’язків  ХНАДУ