Вручення дипломів магістрів

     Наприкінці грудня в житті іноземних студентів Харківського національного автомобільно-дорожнього університету відбулась визначна подія: вони отримали дипломи магістрів.

     Більше 6 років тому почався їх непростий шлях до отримання знань в нашій країні. Приїхавши в Україну з різних куточків Землі, всі вони зупинили свій вибір на одному зі старіших вишів нашої держави та зв’язали подальші роки свого життя з ХНАДУ. Немає таємниці в тому, що перші роки навчання були досить складними: потрібно було звикати до іншого клімату, нової культури та правил соціальної поведінки та вивчати незнайому мову, знання якої згодом стало основою та запорукою подальшого успішного навчання.

     Проте всі докладені зусилля були того варті, і сьогодні сходами ХНАДУ вже спускаються готові фахівці, які володіють знаннями, необхідними для подальшої роботи за своєю спеціальністю. Серед них – інженери та висококваліфіковані спеціалісти різних кваліфікацій: автомобільного, дорожнього, транспортного, економічного та інших напрямків.

     Ми щиро вітаємо наших випускників! Сподіваємось, що роки навчання, які хлопці та дівчата провели в стінах нашого університету, залишать лише приємні та гарні спогади, а отримані знання стануть надійними помічниками у досягненні поставлених життєвих цілей, побудуванні кар’єри, та у майбутньому стануть запорукою подальшої співпраці між Україною та іншими державами.