Шукаємо нові шляхи та можливості розвитку нашого університету!

30 січня у Києві відбулося відкриття інноваційного хабу ЕІТ Community Hub: Igniting Innovation in Ukraine.  Понад 200 учасників долучилися до цієї події, серед них були і представники нашого університету –  декан ФПІГ проф. Ярослава Левченко та її заступник доц. Антон Холодов.

На цьому заході презентації фінансових і нефінансових можливостей для українського бізнесу провели представники інституцій Європейського союзу, ключові стейкхолдери стартап-інноваційної спільноти, експерти міністерств та Українського фонду Стартапів. Вони розповіли про фінансові та нефінансові можливості та open calls для підприємців і науковців, познайомили новаторів із 9 ЕІТ спільнотами у сферах здоров’я, клімату, культури та творчості, їжі, енергетики, виробництва, сировини та мобільності.

Також було проведено панельні дискусії «Стратегічне узгодження: інтеграція технологічного ландшафту України з ЄС» і «Навігація в майбутнє – технологічний розвиток і бачення в Україні», які висвітлюють ключові сфери співпраці з мережею ЄС. У подальшому  ЕІТ планує створити єдине джерело інформації про грантові можливості, заходи, відкриті програми та стейкхолдерів для всіх українських новаторів. 

Долучаймося!