Угода в рамках проєкту Erasmus+ за галузями знань 05 і 07

Вітаємо!

Днями ректором ХНАДУ проф. В. Богомоловим підписано угоду з Tsenov Academy of Economics (TAE) в рамках проєкту Erasmus КА171 за галузями знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» та 07 «Управління та адміністрування».

Tsenov Academy of Economics (TAE) – Економічна академія імені Д. Ценова – провідний заклад вищої освіти у галузі економіки та бізнесу у місті Свіштові (Болгарія) з понад 80-річною історією, більш ніж 145 тис. випускників якого зарекомендували себе в галузі освіти, науки та управління проєктами.

Відтепер наші викладачі та здобувачі вищої освіти усіх рівнів (бакалаври, магістри, аспіранти) за спеціальностями 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 073 «Менеджмент», 076 «Підприємництво та торгівля» матимуть широкі можливості академічної мобільності у цьому європейському університеті. Це, безумовно, дозволить ХНАДУ обмінюватися передовими практиками та досвідом у сферах освіти і науки,  підвищити якість освіти студентів, ефективність наукових досліджень, конкурентоспроможність освітньо-наукової спільноти університету та підтримувати соціальні, економічні, культурні взаємовідносини та зв’язки з іншими країнами.

Сподіваємося, що ця угода сприятиме поглибленню співробітництва ХНАДУ з міжнародними партнерами у сферах освіти і науки!