Профорієнтаційний захід кафедри українознавства

Профорієнтаційний захід кафедри українознавства :

для студентів Харкова та обласних закладів загальної середньої освіти

Мотивація професійного вибору, ставлення студентів до навчального закладу, професійна орієнтація і життєві плани в багатьох випадках залежать від інформації, яку вони отримають на найбільш важливому етапі складного та суперечливого процесу професійного самовизначення.

Сьогодні відбулася зустріч викладачів кафедри українознавства та колег ФТС, на яку запросили  школярів таких закладів загальної середньої освіти, як-от: Харківські ліцеї №13, 118, 119, 146, 159, 147, 148, 87 та Височанський, Веселівський, Слобожанський, Русько-Тишківський, Утківський, Сахновщинський №1  та Сахновщинський №2 ліцеї Харківської області.

Під час віртуальної зустрічі з коучами ХНАДУ абітурієнтам показали фільм про кафедру українознавства, факультет транспортних систем, надали детальну інформацію щодо умов вступу до навчального закладу, напрямів підготовки та спеціальностей, їх ознайомили з матеріально-технічною базою університету, а також запросили на День відкритих дверей-2024, що відбудеться 16.03.2024. Особливу увагу закцентовано на актуальності відвідування безкоштовних університетських курсів з підготовки до НМТ-2024.

Щира подяка модераторам заходу Тетяні Волковій, Наталі Птиці та Анастасії Кочиній, які  провели  професійну консультацію з метою задоволення інтересу школярів та їх батьків до обраного напряму підготовки та спеціальності!