День відкритих дверей кафедри організації та безпеки дорожнього руху

29.02.2024 відбулася профорієнтаційна зустріч представників факультету транспортних систем зі студентами Лозівської філії Харківського автомобільно-дорожнього фахового коледжу.

Визначити освітню стратегію у житті – важливе завдання для молоді. Для багатьох роботодавців наявність вищої освіти це, як мінімум, показник того, що людина здатна вчитися та доводити справу до кінця. Саме ці теми обговорювалися 29 лютого на профорієнтаційній зустрічі представників факультету транспортних систем і студентами Лозівської філії Харківського автомобільно-дорожнього фахового коледжу.

 Фахова передвища освіта це міцний фундамент для розвитку і формування навичок висококваліфікованих фахівців. Саме в університеті студенти коледжів, що продовжують навчання, мають можливість навчитися якісно працювати в команді, знайти однодумців та менторів, які будуть допомагати зростати професійно, а також «спробувати професію на смак» у період проходження практики. Час навчання у ЗВО – це можливість для спроб і помилок, які допомагають знайти своє місце у житті. Організатори заходу висвітлили перелік спеціальностей, які є у ХНАДУ та принципи, за якими будується навчальний процес. Координатор зустрічі відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри ОіБДР Сергій Капінус підкреслив багаторічну тісну співпрацю між університетом та коледжем і висловив побажання до її продовження.

Висловлюємо велику подяку  у організації зустрічі завідувачу відділення транспортних технологій Кривошапко Сергію Борисовичу.