30.10.23 відбулася показова лекція проф. Олексія Степанова

30.10.2023 р. відбулася показова лекція док. техн. наук, проф. Степанова Олексія Вікторовича з метою залучення професіоналів галузі до освітнього процесу та забезпечення академічної мобільності

30.10.2023 р. відбулася показова лекція док. техн. наук, професора Степанова Олексія Вікторовича з метою залучення професіоналів галузі до освітнього процесу та забезпечення академічної мобільності здобувачів освітньо-професійної програми "Автомобільний транспорт" другого (магістерського) рівня вищої освіти з дисципліни "Безпека на автомобільному транспорті".

Степанов Олексій Вікторович, Доктор технічних наук, професор: Професор кафедри організації та безпеки дорожнього руху Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

Під час лекції були підняті актуальні питання, які виникають на автомобільному транспорті та обговорено шляхи їх вирішення. Лекція проходила у дискусійній формі, здобувачі задавали запитання і отримували вичерпні відповіді. Адміністрація ВНТУ та каф. АТМ ВНТУ щиро вдячні професору Степанову Олексію Вікторовичу за проведений захід та сподіваються на подальшу співпрацю.